(2024 m. kovo 20 d.) Moterų bendrystės ir saviugdos grupė „Moters perlai“

Ar atrandi tau  patikėtas dovanas?

Ar leidi Kūrėjui prisiliesti prie tavo širdies?

 

Moterų bendrystės ir saviugdos grupė „Moters perlai”

Gyvename, bėgame ir vis dažniau užduodame sau klausimus:

  • Ar tai jau aukščiausias taškas?
  • Ar veikiu tai, ko labiausiai trokštu?
  • Ar atradau man patikėtas, širdyje slypinčias dovanas?
  • Ar leidžiu joms skleistis?
  • Koks mano gyvenimo pašaukimas?
  • Į ką galiu remtis šiais neramiais laikais?

Jei širdyje netyla panašūs klausimai, kviečiame į jaukią, nedidelę moterų grupelę „Moters perlai“.

„Įsivaizduok, kad eini jūros pakrante. Saulė glosto veidą, vėjas šiurena plaukus, o atriedančios šiltos bangos švelniai skalauja kojas. Pastebi kriauklę, kurią ką tik banga išrideno į krantą. Pakeli ją, atveri – viduje tik smėlio smiltelės. Žvelgdama į nerimstančią jūrą, susimąstai… tik smiltelės, tačiau Kūrėjo rankose jos laikui bėgant gali virsti nuostabiais perlais… Ar leisi Kūrėjui prisiliesti ir prie tavo širdies?” (iš knygos „Brangesnė už perlus“)

Jei  Tau rūpi atskleisti savo unikalumą ir pašaukimą ar jį pasitvirtinti saugiame moterų bendrystės rate, kviečiame!

Susitinkame kas savaitę, 8 dalyvės,  12 užsiėmimų cikle, vaišiname arbata.

Tai krikščioniška saviugdos programa, remiamasi šv. Raštu.  Programai bus reikalinga knyga „Brangesnė už perlus”, kurią bus galimybė įsigyti vietoje pirmojo užsiėmimo metu. Kaina 15 EUR.

Pastaba: knygos kaina į programos kainą neįskaičiuota.

Plačiau apie grupę galite pasiskaityti čia.

Programos dalyvių atsiliepimai:

 

„Moters perlai”… džiaugiuosi, kad sudalyvavau šioje bendrystės ir saviugdos grupėje. Taip netikėtai ir gražiai Dievas vedė kartu su kitomis grupės bendrakeleivėmis. Buvo gera  patirti, kaip kaskart vis labiau, lyg tos kriauklės, atsiveriame ir po truputėlį,  viena kitai ir sau, atskleidžiame savo vidinį perlų grožį. Patirtys, pasidalinimai ir liudijimai – padrąsino, įkvėpė, praturtino, paaugino, priartino. Kaskart vis labiau link Jo, kaskart su Juo.  Laukdavau kiekvieno mūsų susitikimo, gera ir jauku buvo prie bendro stalo dalintis ir prakalbinta širdim, ir kvepiančia šilta duona, ir tikėjimu. Dėkui Elinai už šią šviesią, ramią ir gaivinančią kelionę link savo pašaukimo. Dėkui už priminimą, kad kiekvienoj mūsų glūdi tas perlas… Dėkui už pakvietimą dėkoti ir džiaugtis. Ačiū, jums , merginos! Esam nuostabiai sukurtos!!! Mylėkim ir būkim mylimos! Ir daug drąsos! Eiti, augti ir keistis.  Kartu su Juo !

Vaida

Nepaprasti susitikimai… Dovanotas laikas sau ir seserims bendrakeleivėms svetingumu palaimintuose namuose… Čia veriasi moters kilnumo slėpiniai, čia vyksta ir gimties stebuklai: svaigus juokas skleidžiantis širdžiai, ašaros tėkmė, savo gelmę atvėrus, žodis, praturtinantis kitą, tyla, virstanti Jo kuždesiu, užgimusi prabanga tiesiog būti Jo akivaizdoje, Jo žingsnių aidas manojo kelio priešaky… Taip gera leistis Begalinio Švelnumo Jūrai auginti, išmyluoti, išryškinti kiekvieną širdies perlamutro atspalvį, kad vėl kaip mylimiausios Kūrėjo dukros pražystume ir įgalintume pražysti šalia esantįjį…

Marija

Atsitiktinai pamačiau „Brangesnė už perlus” skelbimą ir supratau, kad tai man – ieškančiai savo vietos, mėgstamos darbinės veiklos, prasmingų santykių su draugu (norėjau kurti šeimą). Jaučiausi įstrigusi klausimuose, nepasipildanti, ir tas etapas užsitęsęs jau metai ar net du mane itin išvargino. Programos metu pamačiau giluminę kliūtį – nebuvau dėkinga už gyvenimo dovaną, nepriėmiau jos (meldžiantis, atėjo ir atsakymas – „Teesie Tavo valia”). Atradau, kad pradėti reikia nuo pradžių – nuo pamato, kam esu sukurta (visoje knygoje pateiktos vertingos šv. Rašto eilutės padėjo atrasti džiaugsmo šaltinį – santykį su Dievu). Taip, ne kasdien pavyksta, bet aptarėme, ieškojome maldos būdų, laiko dienoje maldai. Ypač branginu atvirumo akimirkas per grupės pasidalinimus, bendrystę juokiantis, džiaugsmą, kai gilinomės į savo charakterio stiprybes ir silpnybes, vertybes, gyvenimo patirtis ir artėjome prie troškimo. Knygoje pateikti klausimynai konkretūs, kviečiantys apmąstyti savo kasdieną, ateitį, netgi susiplanuoti dienotvarkę. Man „Brangesnė už perlus” programa, o ypač vadovė, vedanti mus, atvėrė, kad norint subrandinti santykį su draugu, turiu siekti atvirumo – pasidalinti, kas trukdo mane pilnai pažinti, kas man nepatogu, nuslėpta. Kaip gera ir kaip išlaisvino, kai svarbias paslaptis išgirdo draugas ir liko kartu. Dabar ketiname ruoštis santuokai. Trumpai tariant, tai ypač mane praturtinusi moterų grupė, kurioje galėjau būti tiesiog savimi ir jaustis vertinga.

Jūratė

Labai stripti patirtis. Programa reikalauja laiko ir pastangų. Bet tai yra nuostabu! Ir, tikiu, kad tai yra puiki investicija  kokybiškesniam ir pilnavertiškesiam gyvenimui. Dėkoju tiems, kurie kūrė, kurie moko ir Jam, kuris leidžia pažinti. 

Su linkėjimais 
Vaiva

Apie programą galite pasiklausyti laidos per Marijos radiją čia.

INFORMACIJA IR REGISTRACIJA

Grupės pradžia: 2024 m. kovo 20 d. (dar galima prisijungti nuo antro susitikimo, vėliau nauji žmonės nebepriimami)

Trukmė: 12 kassavaitinių užsiėmimų

Savaitės diena: trečiadienis

Užsiėmimo laikas: 18:00-20:30 val.

Grupės dalyvių: iki 9 žmonių

Adresas: Sielovadininkės namų aplinkoje, netoli Aušros vartų (bus patikslinta užsiregistravusioms dalyvėms)

Grupės vadovė: sielovadininkė, porų ir šeimų konsultantė Elina Jackienė

Dalyvio įnašas: 250 Eur.

Kviečiame susipažinti su centro programų apmokėjimo tvarka.

Registracija

 

 

 

 

 

Komentavimo galimybė išjungta.

BENDRAKELEIVIAI.LT © 2024

El. parduotuvių ir internetinių svetainių kūrimas

Klausk Aukok Dovanų kuponas Naujienlaiškis

      Prašome atlikti pavedimą:

      Įmonė: Šeimos ir asmens saviugdos centras “Bendrakeleiviai”.
      Adresas: Didžioji g. 34, 01128 Vilnius.
      Atsiskaitomoji sąskaita: LT02 7300 0100 8686 3132.
      Mokėjimo paskirtis: už dovanų kuponą.

      Užpildytas kuponas bus išsiųstas jums el. paštu per 24 val. Esant skubai, susisiekite tel. 8644 20883.

      Aš suprantu, kad pinigai už įsigytus dovanų kuponus nėra grąžinami.
      Kupono galiojimas – 1 metai nuo pirkimo dienos.